Web design Romania, Web design București

February 19, 2016 - 3 minutes read


Web design Romania, Web design București
Web design Romania, Web design București

Ne-am hotărât să scriem acest articol mai mult ca un test. Vom încerca să vedem în câteva săptămâni dacă un text va genera căutări pentru web design Romania, web design București. Cu siguranță că, orice specialist în SEO ai întreba îți va spune că, conținutul contează foarte mult în căutări. Vom vedea rezultatele după un timp. Vom încerca să optimizăm pagina acestui articol cât de mult se poate astfel încât să generăm rezultate pentru web design Romania, web design București.

În același timp ne propunem să demonstrăm că un text orginal fără valoare de conținut poate să genereze căutări pentru un anumit subiect. Nu ne propunem să testăm capacitatea Google de a face diferența între un text cu conținut de valoare, care să aducă informații noi și utile cititorului și unul scris doar pentru a genera căutări.

Pentru aceasta vom folosi și o imagine care să fie sugestivă pentru căutarea: web design Romania, web design București.Totodată vom pune aici un link extern pentru această căutare pentru a vedea cum evoluează rezultatele în timp.

Folosim platforma WordPress, deci avem toate șansele ca acest articol să fie optimizat pentru motoarele de căutare în special Google cu una din căutarile: web design Romania, web design București.

În acest moment conform Google Adwords căutările pentru: web design Romania sunt în medie de 390/lună cu un maxim  de 780/lună înregistrat în doar 2 luni pe an.

În ceea ce privește web design București lucrurile stau cam așa: media lunară de căutări este de 720 iar maximul este în jur de 1000.

Pentru ambele căutări nu am folosit diactritice.

Având în vedere că articolul este original, nici măcar tradus din vreo sursă externă iar pagina acestui articol va fi publicată astăzi 17.02.2016, practic testul nostru începe de la 0. Nu există pagină cu acest conținut pe care Google să o afișeze în acest moment și care să facă parte din website-ul nostru.

Vă vom ține la curent cu rezultatele dar și cu evoluția căutărilor pentru cuvintele testate.

Dacă aveți sugestii privind date sau informații ce ar trebui să le introducem în micul nostru test așteptăm la office@websitemechanic.ro

Tags: , ,